Soudní tahanice Mojsejové a bývalého účastníka reality show Mojsejovci Františka se táhnou už několik roků. Na středečním stání tentokrát vypovídala svědkyně, která v roce 2008 půjčila Versačemu 4,5 milionu korun, které byly určené pro Mojsejovou.

Nora se k ničemu nevyjádřila a celou dobu měla kamenný výraz. S bývalým kamarádem nekomunikovala a přehlížela ho, jako kdyby byl vzduch. Jediné, co oba spojovalo, byly jejich luxusní outfity. František dostál své přezdívce a od hlavy až k patě byl od Versaceho.

Mojsejová zvolila modré minišaty a černý kožený kabátek. "Chci jí vzkázat, aby mi rychle vrátila peníze, které jsem jí půjčil, nebo bude zle," řekl po soudním přelíčení Versače.

Nora Mojsejová je obviněna z finančních a daňových podvodů v celkové sumě přes 175 milionů. Celkem má na krku 20 obvinění. Jednoho, nezaplacení daně, byla zproštěna, protože dlužnou částku zaplatila a tím projevila dobrou vůli. Spolu s Mojsejovou je obviněno dalších 20 osob. Ve vazební věznici si odseděla 13 měsíců, teď je vyšetřovaná na svobodě.

Fotogalerie
9 fotografií