V noci z úterý na středu někdo rozbil okno butikuNory Mojsejové a hodil do něj zapálenou láhev. Celý butik okamžitě vyhořel. Z luxusních svršků zbyly jen ohořelé kusy látky. Podnikatelka tak rázem přišla o několik milionů korun. „V prodejních cenách je to okolo 200 tisíc eur, výrobní cena je přibližně 100 tisíc eur. Ani věci, které neshořely, se už nedají zachránit. Všechno půjde pryč i z hygienických důvodů,“ řekla Novému Času znechucená podnikatelka.

Bohužel škody v butiku jsou nenávratné. „Pojištěné to nebylo. A na co taky v tomto zku*veném státě?!“ rozčilovala se včera Nora, která si je jistá, že butik někdo zapálil úmyslně. Teď má strach o život, podle ní pachatel slídil i u jejich rodinného domu. „Okolo půl jedné začali štěkat psi. Vím to přesně, protože se máma podívala na hodinky. A o chvíli později mi podpálili butik. Jsou útoky na moji  advokátku i na mě. Bojím se o svůj život,“ přiznala Mojsejová.

I přesto všechno hodlá Nora svůj butik otevřít znovu už příští týden. Provozování tohoto obchodu je její jediná obživa, a tak podnikatelka nemůže ztrácet čas. Navíc se jí právě šije nová kolekce, kterou chce v butiku představit.

Fotogalerie
5 fotografií