Slovenské milionářce Mojsejové se krutě nevyplatilo, že se po propuštění z vazby začala vyhýbat soudním předvoláním. Raději si plnými doušky užívala svobody, vymetala mejdany, chodila po známých a kamarádech a na soudy kašlala. Když nepomohla ani 20tisícová pokuta, musela zasáhnout policie.

Podle informací slovenského deníku Korzár si pro Mojsejovou přišla policie v pondělí těsně po poledni přímo do jejího butiku v košické Františkánské ulici. A kvůli podezření, že se vyhýbá vyšetřování, ji zadrželi. Navíc se totiž objevilo podezření, že by se před spravedlností mohla skrývat, nebo dokonce prchnout ze Slovenska.

Když však policie pro milionářku přišla, Mojsejová se po této zprávě psychicky zhroutila a museli ji hospitalizovat na psychiatrické klinice v Košicích. Tam je jednak pod dohledem lékařů, dohlíží však na ni také policie. Před jejím pokojem nonstop 24 hodin denně sedí na hlídce dva policisté.

Mojsejová strávila ve vazbě 13 měsíců. Za finanční podvody ve výši 175 milionů je spolu s dalšími 19 lidmi obviněna z 23 trestných činů a hrozí jí až 12 let vězení.

Fotogalerie
9 fotografií