Jandova první manželka docházela na chemoterapie, po kterých jí bylo velmi zle. Přesto se Petr Janda nedokázal odpoutat od své milenky Martiny. Ještě předtím, než mu zamotala hlavu Martina, bláznivě se zamiloval do manekýny Kateřiny Markové, která se později provdala za Jiřího Korna. 

"Byla to asi nejkrásnější holka v mém životě," zavzpomínal Petr Janda na Kateřinu v dokumentu Tajemství Petra Jandy, který TV Barrandov vysílá v pátek 21:10.

Jenže podle Jandy měla Kateřina více takových milenců, jako byl on, a pár se po dvou letech rozešel. "Můžu říct, že mě to velmi zasáhlo, a dokonce se mi hlavou honily myšlenky na sebevraždu," přiznal rocker. Kateřina se o pár let později provdala za Jiřího Korna. "Pak jsem ji viděl, že s ním byla v jiném stavu, tak jsem přestal doufat, že se vrátí," dodal.

Janda se rok po smrti své ženy Jany znovu oženil s Martinou Jandovou (41). Další rok se jim narodila dcera Eliška. Ani toto manželství mu však nevydrželo a po deseti letech se rozvedli. O rok později už měl po svém boku svou třetí manželku Alici (32), se kterou žije dodnes.

Fotogalerie
7 fotografií