Vincent si k osmnáctinám nepřál drahé dárky, ale rodina ho opět nevyslyšela. „Dostávat každý rok nové mobily, počítače nebo podobné věci mi přijde zbytečné. Mám vše, co potřebuji, takže jsem je prosil, aby mi nic nekupovali. A jak to dopadlo? Zase si to udělali po svém,“ svěřil se Blesk.cz Vincent.

Zatímco otčím Martin Stropnický objednal stůl v luxusní restauraci a zaplatil celou útratu, vlastní otec Vincentovi domů pořídil posilovnu. Sestra Agáta Prachařová mu osobně vyrobila pásek s nápisem Agáta a Kryšpín a ještě mu darovala ručně šité boty.

Video
Video se připravuje ...

Motomáma Žilková: Synovi dala Jaguára, obratem dostala novou káru! Lukáš Červený

Ale ten nejlepší dárek mu dala maminka Veronika. „Vždycky jsem si přál mámy jaguára. Odmala jsem jí říkal, ať mi ho odkáže v závěti. Je to už starší typ, ale právě proto se v něm cítím jako James Bond. Jsem strašně šťastný, že mi ho máma dala k osmnáctinám,“ řekl Blesk.cz Vincent, který jde ve šlépějích své matky. Zahrál si v seriálu Cesty domů a v několika snímcích.

Jelikož pendluje mezi domovem a Londýnem, autoškola se mu protáhla. „Bylo to trochu hektický, ale už brzy řidičák dostanu. Těším se na svou první jízdu v mé vysněné káře.“

Na oslavě chyběla babička, která se po zlomenině stehenního krčku stále zotavuje v nemocnici. „Babička rehabilituje, tak do dvou týdnů by měla být doma,“ prozradila Agáta.

Fotogalerie
5 fotografií