Za své mužství se hokejový útočník Jiří Tlustý nemusí stydět, a je si toho vědom. Proto se před sedmi lety nestyděl stoupnout si před zrcadlo zcela nahý a udělat si selfie. To později poslal jedné ze svých milenek, která se o jeho chloubu podělila se zbytkem světa.

Okamžitě se tím stal miláčkem mladých slečen, pro které se hokejista, začínající tehdy v NHL, zdál být skvělá partie. Naposledy mu na jeho „lep“ skočila expřítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková.

Jeho nejnovějším objevem je ale nejspíš moderátorka Agáta Prachařová. Ta Tlustého navštívila v Americe, kam se vydala na nákupy. Svému manželovi Jakubu Prachařovi však tvrdila, že jede za kamarádkou. „Nemáme krizi, ale Agáta mi lhala,“ řekl Blesk.cz rozzuřený Prachař. Podle něj ji usvědčila účtenka ze Severní Karolíny, kde právě Tlustý hraje.

Uplakaná Agáta se pak snažila vše uvést na pravou míru s tím, že jim chce někdo akorát zničit manželství, které je spokojené. S tím se ale ani samotný Prachař neztotožnil. Na rozdíl od Jakuba Agátě věří alespoň její tchyně Dana Batulková. „Je to celé hovadina,“ bránila svou snachu herečka. Tak uvidíme, jestli Prachař náhodou za chvíli nenajde u Agáty kromě účtenky i nahé fotky Jiřího Tlustého.

Fotogalerie
10 fotografií