„Chudák malej, jsem mu zkazila prázdniny. Které dítě by chtělo trávit s mámou celý den v práci?“ řekla Blesku prezidentka nadačního fondu Kapka naděje s tím, že syn zesnulého skladatele Karla Svobody (†68) si ale vůbec nestěžoval. Naopak maminčinu práci obdivuje, takže když měl jet do Motola rozdávat nemocným dárky a pobavit je doprovodným program, jel prý rád.

Dokonce by se chtěl zapojit do nového projektu Pekáč buchet. Tam Vendula zlanařila i svého o šestnáct let mladšího přítele Josefa Pizingera. Právě kvůli němu se chce Jakub sedřít z kůže, protože má v Pepovi mužský vzor. „Dělají spolu veškerý klučičí kraviny. Se mnou by si tolik legrace neužil,“ přiznala Svobodová. Nicméně i ona se rozhodla odhalit pro dobrou věc a do tří měsíců hodlá mít místo povadlého bříška »pekáč plný buchet«.

Stačí se zaregistrovat na facebookových stránkách Pekáč buchet, kde najdete veškeré informace. Pointa je vycvičit si během tří měsíců bříško tak, aby se na něm rýsovaly vytrénované svaly. Za každý sval neboli buchtu pak sponzoři vyplatí peníze Fakultní nemocnici Královské Vinohrady, konkrétně Klinice popáleninové medicíny, kde ročně ošetří stovky popálených dětí. Do akce se zapojily i české celebrity v čele nejen s Vendulou Svobodovou, ale i Romanem Vojtkem nebo moderátorem Martinem Čermákem. Zapojte se i vy!

Fotogalerie
8 fotografií