Dnes už vila patří Vendule Svobodové, která ji zdědila po svých rodičích a nyní se ji snaží prodat. Vzpomínky na ni dýchají ze všech stran. Některé místnosti jsou dokonce stále zařízeny z dob, kdy Vendula teprve začínala chodit s Karlem Svobodou.

Můj holčičí pokoj byl dvakrát dva metry čtvereční, měl růžový koberec a vešla se do něho jen postel a toaletka. Když jsem začala chodit s Karlem, vyhodili jsme moje jedno lůžko a on koupil větší postel, takovou moderní kovovou,“ zavzpomínala Vendula na své první milování s Karlem.

A právě s tímto pokojíkem se dosud nehýbalo. Na toaletce dokonce dodnes stojí fotografie v rámečku, na které Karel líbá Vendulu. Ve stejném stavu zůstal i obývací pokoj, kde Svobodová ráda sedávala s manželem a svými rodiči.

Vendula Svobodová prodává vilu v Černošicích za 6 milionů Kč. Dům pochází z roku 1938 a nachází se u jezu na Berounce. Dům má obývací dispozice 6+kk, patří k němu sklep, garáž a pozemek o 385 metrech čtverečních. Nejcennější na domě je určitě výhled a jeho zasazení do přírody.

Fotogalerie
9 fotografií