Zdenka Pohlreich nevzdává naději na úplné uzdravení z rakoviny, která převrátila její život vzhůru nohama a nechala ji pohlédnout do očí smrti. Podstupuje léčbu chemoterapií a teď se k tomu navíc přidala další procedura. K té používá zázračný přístroj.

Pohlreichová si pochvaluje, že ji tento přístroj od chemoterapie vždycky vyčistí, takže jí po tom není špatně. „Za čtyři dny po chemošce jsem vždycky úplně v pohodě a můžu dělat úplně všechno,“ nechala se nedávno slyšet v rozhovoru pro Magazín MF Dnes šéfkuchařova žena.

„Já tím léčím tu moji rakovinu. Jde to na jakýkoliv živý organismus, můj nádor je z 85 procent pryč. Dělám k tomu i jiné věci, ale asi je to kombinace všeho. Chemoterapie, bicom, strava, psychosomatika,“ svěřila se manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Přístroj také používá její manžel Zdeněk, kterému prý pomáhá proti stresu. Jenže nyní ho Zdenka použila na svou kočku! Té přístroj nasadila na trup a pochlubila se fotografií na sociální síti. „Držela hodinu. Je to Bicom. Dělala jsem jí detox, odkyselení a zvýšení imunity. A pak bakteriální infekci,“ vysvětlila Pohlreichová. Tak doufáme, že léčba bude u obou stoprocentně úspěšná...

Video
Video se připravuje ...

Pohlreich o rakovině manželky: Po chemoterapii to bývá blbý... Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
6 fotografií