Ve svém manželovi má Zdeňka Pohlreich spřízněnou duši! Dokážou mluvit o všem. „Musíme řešit i věci, co kdyby to nedopadlo dobře, sepsala jsem mu instrukce a ví, kde je najde v počítači,“ řekla smutně Blesku paní Zdeňka, která má v boji se zákeřnou nemocí před sebou ještě minimálně rok léčby. „Nikdo vám neřekne, jaké jsou vaše šance, to nedokáže žádný lékař,“ posteskla si.

„Manžel je tu neustále pro mě, normálně dál pracuje, ale i tak se mi snaží pomáhat, co to jde. Jen když jezdím na chemoterapii, tak si v práci bere volno a je se mnou,“ popsala pomoc v těžkých chvílích.

„Zdeněk je šikovný, a kdybych tu už nebyla, tak se dokáže postarat o všechno, jen o farmu by to asi nezvládl, tak jsem napsala, jak by to měl celé zorganizovat, aby to neměl tak těžké,“ vysvětlila své kroky Zdeňka.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Dopis na rozloučenou nemocné Zdeňky Pohlreich! A pohřeb hvězdy Slunce, seno! redakce Blesk.cz

„Není to tak, že bych něco vzdávala, naopak! Léčím celé tělo a sama cítím, že mám smrt na jazyku, a strašně chci žít. Ta nemoc mi dala strašnou chuť do života a ujasnění smyslu. Věřím, že jednou za ni budu vděčná, ale praktické věci je potřeba řešit hned a na nic nečekat,“ dodala Zdeňka Pohlreich.

Dopis s instrukcemi (ukázka ze Zdeňčina dopisu):

„Zdeněčku můj nejmilovanější, těžko se mi píše, chci aby bylo o vše postaráno v případě toho nejhoršího:-( Vím, že se postaráš o všechno jen ne o koně :-) Prosím tě naše koně neprodávej, ale daruj, Luckynku a Samouška dej Aničce P. do Krkonoš, vím, že se o ně postará, jsem s ní domluvená. Hálečka si odveze také Anička ale ze Slap, to ještě domluvím, ale myslím, že ho tam nechá dožít za 3 500 Kč měsíčně. Toho prostě nedaruj, je už starý a bůh ví, jak by se s ním zacházelo, potřebuje už svůj klid! Takže plať ustájení, plať včas vždy do 5. každého měsíce! Anička si ho přepíše na sebe. Formuláře na převod všech koní ti dají holky sami k podpisu:-) Poníky si vezme paní Milada K., ta má mou 100% důvěru, je skvělá horsemanka. Papíry všech koní jsou tady v zásuvce u počítače. Ranč pusť:-) Všechno vybavení prodej ceny znáš:-)“

Fotogalerie
6 fotografií