Nora Fridrichová je moderátorkou pořadu České televize 168 hodin. Velký rozhovor nyní poskytla magazínu Téma. Vrací se v něm ke krizi, která loni zasáhla její vztah. Ale prozrazuje i to, jak zvládá těhotenství.

Malá Dianka, která se jí narodila v roce 2012, chodí do školky. „Dvě děti beru s velkou pokorou. Vím od zkušených matek, že počet starostí nenaroste dvojnásobně, ale několikanásobně,“ podotýká Fridrichová. Už teď je toho na ni poměrně hodně. „V podstatě funguju ve schématu ,doma, školka, práce, školka, obchod, doma´,“ říká moderátorka.

Občas se jí však naskytne vítaná pomoc v domácnosti. Ze strany Viktora (14), syna, kterého má Záruba z prvního manželství se Světlanou Zárubovou-Witowskou. Starají se o něj ve střídavé péči. „Je to opravdu hodný kluk,“ dodala pro Téma moderátorka.

O Zárubovi: Trochu se o něj bojím

O svém partnerovi, sportovním komentátorovi Zárubovi, Fridrichová říká, že je to dříč, co dokáže spát čtyři hodiny denně. Na její vkus věnuje práci někdy až příliš času. „Je to všechno hlavně na úkor jeho spánku a odpočinku. A to je věc, na niž ho opatrně upozorňuju... Možná je ten typ, který to opravdu dá, ale možná si zadělává na problém, který doufám nebude větší, než by musel být,“ přiznává Fridrichová svou obavu v rozhovoru pro Téma. 

Práce jako taková však nebyla tím, co mohlo za krizi v jejich vztahu. „Extraliga za to nemohla. To jsme si zavinili sami,“ říká trochu tajemně Fridrichová. Pro svého partnera se snaží najít pochopení. Každý z mužů se podle ní k něčemu upíná. K dílně, hospodě, hokejovým statistikám... „Nechci se pánů dotknout, ale mám to tak okoukané z okolí, že my, ženy, se láskyplně staráme o své děti, muži taky, ale oni k tomu ještě mají své dílničky, ať už vypadají jakkoliv. Takže si otázku kladu takto: chci, aby do noci dělal statistiky, nebo chci, aby seděl někde v baru? A pro mě jsou asi přijatelnější ty statistiky,“ dodává Fridrichová.

Fotogalerie
12 fotografií