Moderátorku publicistického pořadu 168 hodin prozradilo vzdouvající se bříško. „Nebudu vám lhát nebo říkat, že jsem se trochu přejedla,“ smála se Fridrichová a potvrdila Blesku šťastnou novinu: „Ano, je to pravda. Jsem přibližně v polovině svého dlouhého běhu.“

Sportovní komentátor se těší na další dítě, s Norou už vychovávají dceru Dianku (2,5). Holčička vnesla do jejich společného života velkou radost. Přesto se ve vztahu objevily mráčky, které letos na jaře partneři zdárně rozfoukali. „Je pravda, že jsme měli nějaké potíže a ty jsme už překonali,“ potvrdila v dubnu Nora.

Možná i proto to jedním dítětem neskončilo a věcem nechali volný průchod. „Měli jsme to tak, že jsme Diankou neměli naši rodičovskou roli uzavřenou. Zároveň oba víme, že tohle není věc, která se dá úplně přesně naplánovat, takže jsme nechali věci plynout a pak jsme byli potěšeni a mile překvapeni,“ řekla Nora, která už vedení České televize o svém požehnaném stavu informovala. Cítí se dobře a nic tedy nebrání tomu, aby ve své práci dál pokračovala.

Blesk Víte, že?

Pro Roberta Zárubu to bude už třetí potomek. Z manželství s moderátorkou Světlanou Zárubovou (41) má syna Viktora (14).

Fotogalerie
7 fotografií