Zákeřná nemoc zvaná rakovina si nevybírá. Bohužel si došlápla na manželku obávaného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Zdeňku. Jeho statečná žena se pustila do boje a na důkaz své síly zveřejnila vlastní fotografii s holou hlavou. „Už 3 měsíce bojuji s rakovinou. Celé mé rodině, přátelům, žákům, kolegům a všem, kteří mi napsali nebo volali, ať vše ustojím a zvládnu, všem vám chci moc poděkovat. Moc si toho vážím!“ napsala Zdeňka na Facebooku.

Exkluzivně Blesku poté přiznala, jaký druh rakoviny ji trápí. „Mám rakovinu prsu, hormonální typ, který je hodně agresivní. Mám to na několika místech a poměrně velké. Není to nic banálního. Uvidíme, co bude dál. V tuto chvíli a u této nemoci vám neřekne žádný doktor, jaká je vaše prognóza,“ říká Zdeňka Pohlreich*.

A jak na nemoc přišla? „Sama jsem si nahmatala bulku v prsu. Ta jedna je opravdu velká, ostatní nádory jsou menší. Pak jsem objevila i ty ostatní, je jich tam hodně. Na ultrazvuku a mamografu se přišlo na to, že tam ty nálezy skutečně jsou,“ dodává.

*(manželovo příjmení převzala bez přechýlení s koncovkou -ová, které je typické pro češtinu, pozn. red.)

CELÝ ROZHOVOR S MANŽELKOU KUCHAŘE ZDEŇKA POHLREICHA ČTĚTE V DNEŠNÍM BLESKU.

 

Fotogalerie
9 fotografií