Zdenka Pohlreich (manželovo příjmení převzala bez přechýlení s koncovkou -ová, které je typické pro češtinu, pozn. red.) se se zákeřnou nemocí statečně pere. Jako ženu, která se pyšnila krásnými a zdravými vlasy, ji nezlomilo ani to, že jí kvůli léčbě kadeře vypadaly. Pohotově si pořídila paruku, která se velmi podobá jejímu skutečnému účesu, takže její fintu málokdo pozná.

Tu ale nenosí pořád. V soukromí a rodinném kruhu klidně vyrazí ven bez paruky a holou hlavu si jen zakryje čepicí. Nestydí se za své vypadané vlasy, což ostatně také dokázala zveřejněním vlastní fotografie, na které má místo vlasů už jen jemné, sotva viditelné chmýří.

"Se Zdeňkem nás moje nemoc hodně stmelila a spolu proti ní bojujeme. Žijeme pouze přítomností a veškerou energii dáváme do toho, abych ji porazila," řekla Blesk.cz Pohlreichova žena. Je obdivuhodné, s jakou vnitřní silou manželka Pohlreicha svou nemoc přijala a jak s ní odhodlaně bojuje. Nezbývá nic jiného než jí držet pěsti a přát hodně sil a brzké uzdravení.

Fotogalerie
7 fotografií