Choreograf Richard Hes letos v únoru podlehl rakovině slinivky. Jeho partnerka Marcela Karleszová, s níž má dvojčata Olivera a Oskara, se o něj v posledních dnech jeho života starala. I když se společnosti nevyhýbá, o jeho smrti se odmítá bavit. Na vánoční večírek dorazila sama a její první kroky vedly na raut. I když v ruce měla plný talíř jídla, cigaretu neodložila.

Bavič Michal Suchánek hned po příchodu "odložil" manželku Renátu k přátelům na bar a věnoval se producentovi Oldřichu Lichtenbergovi a popíjení vaječňáku. Vzhledem k jeho rostoucímu pupku by si měl vybírat méně kalorické panáky...

Zpěvačka Helena Zeťová přišla v doprovodu rodičů a celý večer se od společného stolu nehnula. Chytře se držela piva, protože po požití tvrdého alkoholu je velmi agresivní.

Nové vlasy pod kloboučkem skrýval rockový nestor Petr Janda. Už poněkolikáté si řídnoucí porost nechal zahustit nastřelením vlasových cibulek, ale až teď to vypadá, že se daří. S manželkou Alicí, která propadla běhání a příští rok se chce zúčastnit půlmaratonu, se dlouho nezdrželi.

Fotogalerie
12 fotografií