Slavná princezna Arabela, která umí zatočit kouzelným prstenem, ozdobila vánoční stromeček už před týdnem. „Hned po svátcích s celou rodinou odjíždíme na lyže do Tyrolska, moc bychom si je neužili,“ vysvětlila Blesku Jana Nagyová (55), která už 27 let žije v Německu.

Zásadně ale dodržuje tradice smaženého kapra a bramborového salátu. „Místo rybí polévky ale máme naši slovenskou kapustnicu, můj německý manžel a děti ji přímo zbožňují.“ Navíc si sama vyrábí adventní věnce a každý rok nové vánoční ozdoby. „A peču miliony druhů cukroví,“ říká herečka, která své vánoční dobroty v Německu na trzích dokonce prodává!

Kuchařová se nehne od plotny

Nejkrásnější pár českého showbyznysu Taťána Kuchařová (26) a Ondřej Brzobohatý (31) odjede na svátky do Opočna. „Máme velkou rodinu a všichni se sejdeme na štědrý večer u jednoho stolu. Každý má rád na štědrovečerní tabuli něco jiného, tak děláme několik druhů jídel. Ale je nás hodně ženských, tak to zvládneme rychle,“ prozradila Kuchařová, která drží vánoční tradici házení střevíčkem.

Nálepková poprvé s vnukem

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (54) se na Vánoce moc těší. „Pod stromečkem se těším na rozzářené oči vnoučka a jako babička si to plánuji pořádně užít,“ prozradila Nálepková. Té v poslední době nedělá moc radosti její dcera Pepina, která podle informací Blesku žije v odloučení od svého mažela. „K tomu se nebudu vyjadřovat, jestli tam bude i zeť, je čistě naše věc,“ řekla Světlana.  

Fotogalerie
7 fotografií