Hvězda filmů Kdo chce zabít Jessii, Limonádový Joe nebo Pane, vy jste vdova tentokrát neletěla do své rezidence v Los Angeles ani za svými černoušky do Afriky nebo do milované Indonésie. Její destinace je teď Curych, kde žije její o čtyři roky starší sestra Eva. „Tam strávím svátky. A nejen se sestřinou rodinou, ale i dcerou a jejím manželem. Sabrina teď netočí, tak je v Evropě a to je moc fajn,“ vysvětluje Schoberová, jejíž Sabrina (46) žije v Americe, kde pracuje jako osobní stylistka a kostymérka filmových hvězd, za kterými cestuje po světě. Ke svým rolím si ji vždycky vyžaduje třeba Angelina Jolie.

Olina se těšila na sestru a dceru, ale také na to, že o Vánocích nebude vůbec nic dělat. „To se mi moc líbí! Jsem líná. Před rokem jsem s dcerou svátky trávila v Praze a od rána do večera stála u plotny. Teď se nechám hýčkat a hostit,“ schvaluje si herečka. A co na tom, že nebyl kapr. „I to je dobře. Mořský vlk, kterého sestra smaží místo kapra, je vynikající. A taky se těším na tu její originální rybí polévku a lehký bramborový salát jenom s okurkou, po německu,“ komentuje Schoberová.

Se sestrou Evou má prý celá léta ty nejlepší vztahy. Nikdy jí také nepřestane být vděčná, že ji právě Eva katapultovala na hvězdné nebe. A nebyl to vůbec sestřin záměr. Jen fatální záměna. Jednou měla sestra Eva fotit jako modelka pro reklamu. Nevyhovoval jí však určený termín. Poprosila proto mladší Olgu, aby šla na focení místo ní. Olga díky svému půvabu uspěla a od té doby se začala psát její herecká kariéra.

Manžela vyfoukla Barbře Streisand

Dceru Sabrinu má se svým prvním mužem, americkým hercem a kulturistou Bradem Harrisem. Podruhé se provdala za amerického producenta Johna Calleyeho. A pikantní je, že se s ním seznámila, když tvořil pár s megahvězdou Barbrou Streisand! A zase se to celé semlelo úplně nevinně! A může za to Miloš Forman, kterého Barbra pozvala na večírek. Nechtělo se mu jít samotnému, tak přemluvil Olgu.

Fotogalerie
18 fotografií