Nedostatek blízkých kamarádů se opět projevil na její druhé svatbě s marockým podnikatelem Andrém Ohanianem v Marrákeši. Na veselce bylo hodně hostů, ale většinou z manželovy strany. Stejně jako když se v roce 1998 vdávala za francouzského fotbalistu Christiana Karembeua. Zatímco fotbalista pozval okolo osmdesátky přátel, topmodelka jich měla jen šest!

Naše rodina není velká a mám velmi málo přátel. Jsou lidi, s kterými spolupracuji, s kterými si lidsky rozumím, ale nejsou to kamarádi. Ty vlastně vůbec nemám,“ svěřila se v rozhovoru pro švýcarský magazín L’Illustré.

Sklenaříková se provdala za podnikatele Ohaniana po tříletém vztahu. Oficiální svatba proběhla v Paříži, obřad si v pompézní podobě však zamilovaná dvojice znovu zopakovala v marockém Marrákeši. A to už byla milionová veselka jak se patří, luxus čišel ze všech stran.

Na svatbu však nedorazil otec Adriany, se kterým má velmi komplikovaný vztah. Slovenská modelka ho sice pozvala, ale on odmítl. „V jeho životě pro mě nebylo místo,“ svěřila se kdysi. A jak to tak vypadá, stále není.

Fotogalerie
14 fotografií