„O ničem jsem nevěděl. Nešel mi internet, tak nevím, jestli mi Adriana psala mail. Ale nemám žádné informace,“ řekl slovenskému magazínu Život Adrianin otec s tím, že naposledy byli v kontaktu před půl rokem. Na to, že svatba má být podle francouzského deníku Le Parisien v Marakéši už v druhé půlce června, by to pro rodiče bylo docela na knap. Manažer Sklenaříkové jakékoli informace o svatbě odmítl komentovat. Zdroj z modelčina okolí však svatbu potvrdil. Proč tedy o ní otec nic nevěděl?

Adrianu po narození odložili

Možná za tím bude komplikovaný vztah, který mezi sebou otec s dcerou mají. Adriana se rodičům narodila v době, kdy oba studovali vysokou školu. Proto se o ni prý nemohli starat a na výchovu ji dali k prarodičům. Když jí bylo šest let, vrátila se k rodičům. „To pro mě znamenalo konce šťastných let. Zranilo mě to,“ přiznala Sklenaříková. Důvodem byl špatný vztah s otcem. „V jeho životě pro mě nebylo místo,“ svěřila se s tím, že má strach, jestli je v jejím životě místo pro její dítě. „Otci jsem nakonec odpustila, protože i on měl těžké dětství. Neustále jsem to řešila, ale nakonec jsem došla smíření,“ nechala se před časem slyšet Sklenaříková. Loni prohlásila, že pokud bude mít někdy dítě, tak nyní je na to pravý čas. „Za nedlouho už může být pozdě,“ říká bývalá modelka, která v září oslaví 43. narozeniny.

Zda však před miminkem bude svatba, či ne, a jak to bude s účastí jejích rodičů, je zatím ve hvězdách. Sklenařík přitom vedl Adrianu k oltáři, když si před 16 na Korsice brala svého prvního muže, fotbalistu Christiana Karembeua. K oltáři odvedl i svou mladší dceru Natálii, která se vdávala v roce 2006 v Banské Bystrici. Zda tradici dodrží a Adrianu odvede k oltáři podruhé, zůstává zatím tajemstvím nevěsty a ženicha.