Přestože francouzská média přinesla zaručenou spekulaci, že svatba proběhne v marockém Marakéši v druhé půlce června, Sklenaříkováse provdala tajně v Paříži už několik týdnů před tímto datem. V Marakéši má tak teď nyní aspoň proběhnout velkolepá svatební oslava.

Šťastná Adriana s rozzářeným úsměvem na tváři ukázala první fotky. Jednu si dala dokonce na facebook. Má bílé krajkové šaty a její právoplatný manžel, marocko-francouzský podnikatel André Ohanian (51) tmavý smoking s černou košilí a černým motýlkem. Jenomže tento outfit, ač tak vypadá, svatební nebyl. Zřejmě byl určen jen na focení a následný večírek. Několika fotkami z mobilu a momentkou ze svatebního obřadu se pochlubil také pyšný ženich.

Jak ukazují další fotky, Adriana se vdávala v hladkých bílých saténových šatech s rovným výstřihem a krátkou nabíranou sukní. André měl na sobě bílý oblek, ale místo tradiční košile zvolil pod sako ležérní bílé tričko s výstřihem do V. Adriana měla jednoduchý účes bez jakýchkoliv ozdob a v ruce něžnou kytici pivoněk. Svatební fotky pak novomanželé nafotili například v bílé limuzíně.

V exkluzivním novomanželském rozhovoru pro magazín Gala Sklenaříková odhalila také jednu velkou bolest, která její velký den kazila. Ačkoli svého otce na veselku pozvala, nedorazil. Přitom při první svatbě, když si na Korsice brala fotbalistu Christiana Karembeua, vedl ji hrdý táta k oltáři. „Naše konflikty sebou na bedrech vláčím celý život. Ale ve vztahu k mužům mě to nijak nepoznamenalo. Jen v tom, že potřebuju stabilitu. Flirty, to není nic pro mě. Když se zamiluju, jsem jako pitbul, už nepustím. Bláznivě jsem milovala exmanžela a stejně bláznivě miluju Andrého,“ přiznala Sklenaříková v rozhovoru a prozradila také plány na děti. „Nestresuji se. Teď mám po boku muže, se kterým se chci do toho pustit,“ přiznává slovenská kráska.

Na svatbě tak byla jen Adrianina matka Zlatica a sestra Natália s manželem Jánem. Když se reportéři slovenského Nového času vypravili do místa trvalého bydliště jejího otce, neodpovídal ani neotevíral.