Pavlína Pořízková se s otcem sešla na křtu knížky Martiny Formanové (48) s názvem Případ Pavlína. Modelka přiletěla do Prostějova i s matkou Annou (68) a bratrem Jáchymem (42) z Ameriky, její otec dorazil ze Švédska, kde nyní žije.

Naposledy se otec s dcerou viděli v době, kdy se Pavlíně narodil její mladší syn Oliver (16). Tehdy za nimi přijel do Ameriky. „Náš vztah opadnul, když jsem se v patnácti stala modelkou a odjela do Paříže. Nějak jsme si nerozuměli. Nebylo to kvůli rozvodu rodičů, spíš jako táta a dcera jsme se trochu minuli. Mám ale z něho hodně věcí, kterých si vážím,“ řekla Blesk.cz Pavlína, která bere rodinné setkání jako možný nový začátek.

Byla šťastná, že otec na setkání vůbec přijel. Ale vzhledem k tomu, že během křtu byla Pořízková v jednom kole, moc času sednout si a v klidu si popovídat neměli. „Doufám, že ještě budeme mít možnost se do mého odletu vidět,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Pořízková (49): Její matka vypadá ještě líp Mirka Dvořáková ,Petr Soukup, Luděk Mazák

Její rodiče totiž emigrovali z Československa do Švédska, když byly Pavlíně tři roky, a pokusili se jí neúspěšně unést. StB ji tehdy držela v zemi jako své rukojmí, a tak ji do devíti let vychovávala babička. Teprve pak za nimi Pavlína přijela.

To nejhorší, co se stalo, když jsme tenkrát emigrovali, bylo, že jsme nevzali Pavlínu s sebou. Můj život se mohl vyvíjet úplně jinak,“ svěřil Blesku Jiří Pořízka, kterého tahle věc bude trápit do konce života. „Pavlínu jsme za námi dokázali dostat až příliš pozdě,“ dodal. Oba tak doufají, že si po včerejším setkání ztracený čas vynahradí.

Fotogalerie
12 fotografií