Zpěvák Jožo Ráž zůstal před patnácti lety v kómatu po nehodě, kterou zavinil Falk. Ten mu po srážce ani nepomohl a utekl do zahraničí. Nikdy s Rážem nekomunikoval. Až do nynějška, kdy poskytl rozhovor serveru čas.sk.

V osudný den, 20. června 1999, nechal veškerou pomoc na svědcích nehody a utekl do zahraničí, než ho policie stačila vypátrat. Nyní, po patnácti letech, se Rážovi rozhodl omluvit. "Pane Ráži, je mi to extrémně líto, že se to stalo. Velmi, velmi líto... Byla to má chyba, špatně jsem odbočil a dlouho se díval doprava. Velice mě těší, že jste se dal dohromady a jste i nadále úspěšný. Přeji vám všechno dobré," řekl prostřednictvím čas.sk Jožo Rážovi.

Není to však poprvé, kdy se s ním snažil navázat kontakt. Údajně měl Falk poslat Rážově rodině dopis hned po nehodě. Jestli však dorazil, to dodnes nevěděl. Zpěvák Elánu však omluvu přijal se slovy: "Zatím se mi neomluvil, ale tuto omluvu vděčně přijímám." S nynějším německým podnikatelem by se však už vidět nechtěl. Falk to vidí stejně, na Slovensko se už nikdy zřejmě nevrátí. "Už dávno jsem mu odpustil. Doufám, že jezdí už opatrně," řekl na závěr člen skupiny Elán.

Fotogalerie
9 fotografií