Herečka Naďa Urbánková se po pětileté pauze objeví v televizním seriálu. Scénáristé si pro ni připravili roli, která jako by přímo kopírovala její život. V nováckém seriálu Doktoři z Počátků si totiž zahraje zkrachovalou podnikatelku. Právě Urbánková má s podnikáním špatné zkušenosti.

V roce 1990 se totiž herečka provdala za Čechošvýcara Josefa Havlíka, se kterým otevřeli sanatorium v Protivíně. Po devíti letech podnikání ho však museli zavřít a Urbánkové zbyly dluhy ve výši 30 milionů korun. Tehdy herečka přišla i o střechu nad hlavou.

Urbánková roli v Počátcích přijala s nadšením. „Když mi volali, myslela jsem si, že si ze mě někdo dělá legraci. Dlouho jsem v seriálu nehrála a najednou přišla nabídka na roli zkrachovalé podnikatelky,“ prozradila pro deník Aha! herečka. Navíc si vydělá i slušnou sumičku, za každý natáčecí den jí připadne 11 000 korun jako honorář.

Herečka se dostala ze zákeřné rakoviny prsou, která jí ochromila totálně normální život. Tato nemoc ji stála obě ňadra, ale teď už je snad Urbánková ze všeho zlého venku a může se soustředit na kariéru. „Chodím pravidelně na prohlídky každého půl roku a trochu víc se hlídám,“ říká herečka, která se návratu rakoviny obává.

Fotogalerie
6 fotografií