Společně s herci a kaskadéry má režisérka Alice Nellis za sebou adrenalinové natáčení nového filmu Andělé všedního dne. I přesto, že se naštěstí při natáčení nebezpečných scén nic nestalo, sama režisérka si nejspíš přivodila nějaké zranění. Na projekci filmu se maminka jeden a půl ročního synka Františka objevila s holí v ruce. O tu se po celou dobu promítání opírala.O tom, co mám s nohou, se nechci vyjadřovat,“ řekla Blesk.cz Alice Nellis.

Zdroj z filmového prostředí nám ale prozradil víc. "Je to naprostá banalita, sportovní zranění. Byla běhat a má z toho zánět šlah. Nic tragického," přiznal.

Film je plný akčních scén nebezpečných situací, a tak si Alice se svými herci dost užila. Při natáčení trnula hrůzou, aby se nikomu nic nestalo. Nejvíc se strachovala o jednoho z kaskadérů, který spadl na kapotu auta, skutálel se na beton a zůstal tam ležet.

Musím se přiznat, že i když vím, že kaskadéři jsou profesionálové, bála jsem se o ně. Je tam scéna, kdy spadne tělo na kapotu auta a to prostě s figurínou uvěřitelně nenatočíte. Náš kaskadér jel na kapotě auta, kde musel stát a v určitou chvíli vyskočit dopředu. Nesměl to samozřejmě přehnat, aby nespadl pod kola.  Z toho jsem měla hrůzu,“ svěřila se režisérka, která během natáčení filmu ještě kojila.

Péče o malého Františka ji v práci ale nijak neomezovala. „V téhle fázi je vztah mezi matkou a dítětem ještě velmi jednoduchý. Složitější je to začíná být až za pár let. Generacemi lidí se nese spousta konfliktů a o tom jsme právě točili,“ uzavřela zraněná, ale spokojená Nelllis.

Fotogalerie
7 fotografií