Ještě před několika měsíci usínala s tím, že vedle sebe nemá nikoho, kdo by ji večer objal, a celkem se začala smiřovat s osudem, že ten pan „pravý“ prostě asi už nepřijde. Jenže když konečně zlomila nad všemi vztahy hůl, přišla láska, na kterou čekala celý život.

Zpěvačka Monika Absolonová je v sedmém nebi a jde to na ní vidět, dokonce se už se svou láskou neskrývá a otevřeně o vztahu s hokejistou Tomášem Hornem (33) promluvila pro deník Aha!. „Ano, jsem šťastná a prožívám nádherné období,“ rozplývá se nad novou etapou svého života zpěvačka.

Dokonce jí ani nevadí, že její miláček není přímo v Praze. Tomáš totiž hraje hokej ve slovenské Žilině, kam zpěvačka musí dojíždět. Nejprve měla Absolonová trošku obavy, jak cestu i vztah na dálku bude zvládat, ale nakonec to vypadá, že láska i hory přenáší. Dokonce teď už se svým přítelem mluví i o tom, co bude dál: „S Tomášem jsme spolu už několik měsíců a je to opravdu intenzivní. Mluvíme o společné budoucnosti i bydlení,“ svěřila se zamilovaná Monika.

Fotogalerie
8 fotografií