„Jsem momentálně opravdu šťastná a prožívám mimořádně krásné období,“ nechala se slyšet zpěvačka. O její zamilovanosti svědčí ostatně i to, jak v poslední době rozdává úsměvy na potkání a neustále se uculuje jako zamilovaná školačka.

Koho si Monika nabrnkla, zatím neprozradila.  „Zatím o něm nechci mluvit, nechci to zakřiknout, můžu jen říct, že jsem plná lásky a mé štěstí souvisí se vztahem, který prožívám.“ Údajně by se ale mohlo jednat o Tomáše Hornu (33). Možná se tak Monika Absolonová inspirovala u kamarádky Libuškÿ Vojtkové (33), která randí s hokejistou Jiřím Jelínkem (30),

Jedno je však jisté, pro peníze si Hornu zpěvačka nevybrala. Ten totiž rozhodně nepatří mezi hokejové milionáře a momentálně hraje za extraligovou Žilinu na Slovensku.

Moniku tudíž nikdo nemůže obviňovat ze zlatokopectví, protože rozhodně vydělává mnohem víc než její nový přítel. „Nejvyšší platy v tomto klubu jsou tak maximálně dva tisíce euro (v přepočtu 56 000 Kč – pozn. red.),“ vysvětlil pro deník Aha! zdroj z okolí Horny.

Na Slovensko vlakem

Zpěvačka zřejmě dokonce za svým milým cestuje vlakem, aby mohli být spolu. „Na Slovensko jezdím, protože je mi tam krásně a víc neřeknu,“ prozradila Absolonová. Brzy jí ale  skončí prázdniny a zpěvačka se opět vrátí do muzikálu Antoinetta – královna Francie.

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová září štěstím: Už má zase chlapa! David Turek, Lukáš Červený