Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné Češky v Pařížské: Luxusní kabelka rovná se vstupenka!

/
  • Slavné ženy nedají bez luxusní kabelky ani ránu
    10. září 2014 ● 17:03

    Bylo by skoro faux pas přijít na módní přehlídku světově známých návrhářů s obyčejnou kabelkou. A tak je pochopitelné, že české krásky „soutěžily“ o to, která z nich vynese ten nejdražší kousek, který vylovila ve skříni. Na plné čáře vyhrála Bára Nesvadbová s kabelkou za 60 tisíc.

  • 1.

    Bára Nesvadbová – Chanel 60 tisíc

    Spisovatelka Bára Nesvadbová (39) se málokdy objeví v něčem jiném než v černém outfitu, tudíž svými šaty nikoho na Unique Fashion Week nepřekvapila. Čím ale ostatní dámy triumfla, byla její kabelka značky Chanel. Teno kousek se stříbrnozlatým proplétaným uchem vyjde na 60 tisíc korun.

    Spisovatelka Bára Nesvadbová se pochlubila nejdražší kabelkou večera. Černé šaty oživila kabelkou Chanel za 60 tisíc korun.
    Autor: Jan Tůma

     

  • 2.

    Eliška Hašek Coolidge – Chanel 60 tisíc

    Bývalá asistentka pěti amerických prezidentů Eliška Hašek Coolidge (73) pro svůj tmavě modrý kostýmek zvolila jako doplněk kabelkovou klasiku. Její malá Chanelka je z několik let staré kolekce a její hodnota tak dnes může vystoupat na necelých 60 tisíc korun.

    Někdejší asistentka amerických prezidentů Eliška Hašek Coolidge se pochlubila starou kolekcí kabelky Chanel v hodnotě necelých 60 tisíc korun.
    Autor: Jan Tůma

     

  • 3.

    Monika Babišová – Fendi 55 tisíc

    V současnosti nejsledovanější žena z politického prostředí Monika Babišová (39) na přehlídku Dolce&Gabanna vynesla trojbarevnou kabelku luxusní značky Fendi za 55 tisíc korun. Na pondělní přehlídce se pochlubila o chlup dražším doplňkem, když si v ruce nesla žlutou kabelku Dior za 70 tisíc korun.

    Partnerka ministra financí Andreje Babiše Monika si v ruce nesla kabelku Fendi za 55 tisíc korun.
    Autor: Jan Tůma

  • 4.

    Beáta Rajská – Salvatore Ferragano 40 tisíc

    Módní návrhářka Beáta Rajská (52) ke svým lesklým béžovým šatům nepotřebovala žádné výrazné doplňky. Stačily jí bílé střevíce a značková kabelka Salvatore Ferragano, jejíž cena se pohybuje kolem 40 tisíc korun.

    Módní návrhářka Beáta Rajská s kabelkou od Salvatore Ferragamo za 40 tisíc korun.
    Autor: Foto: Unique Fashion Week

  • 5.

    Libuše Šmuclerová – Alexander McQueen 35 tisíc

    Je vidět, že se generální ředitelka vydavatelství Czech News Center Libuše Šmuclerová (51) v módě vyzná a má smysl pro detail. K černobílé kombinaci pouzdrových šatů a červeným střevícům, nemohla zvolit jiný doplněk než luxusní kabelku od Alexandra McQueena za 35 tisíc korun.

    Generální ředitelka vydavatelství Czech News Center Libuše Šmuclerová vynesla psaníčko od Alexander McQueena za zhruba 35 tisíc korun.
    Autor: Jan Tůma

  • 6.

    Bára Bergová – Valentino 25 tisíc

    Organizátorka pražského Fashion Weeku Barbora Bergová (35) se svou kabelkou Valentino za 25 tisíc korun sice nepatřila mezi dámy s nejdražší kabelkou večera, ovšem v čem vyhrála na celé čáře byla její honosná róba za 222 tisíc korun.

    Organizátorka pražského Fashion Weeku Bára Bergová měla na sobě šaty za 222 tisíc korun.
    Autor: Foto: Unique Fashion Week

    Rola Brzobohatá – Stella McCourtney 16 tisíc

    Dcera slavné herečky Hany Gregorové a nevlastní dcera Radka Brzobohatého Rola (34) sice nevypadá, jako by před přehlídkou trávila hodiny u kadeřníka, vizážisty či stylisty, přesto ve svém outfitu nešlápla vedla. Smutný černý oděv oživila růžovou kabelkou od Stelly McCartney za necelých 16 tisíc korun.

    Producentka Rola Brzobohatá oživila outfit kabelkou od Stelly Mccartney v hodnotě 15 tisíc korun.
    Autor: Jan Tůma

    Kateřina Průšová – Yves Saint Laurent 14 tisíc

    Modelka Kateřina Průšová (30) měla z přítomných dam sice "nejlacinější" psaníčko značky YSL za 14 tisíc korun, za to na sebe připoutala pozornost velmi odvážnými šaty. Ty byly spíchnuty z několika pruhů látky a zakrývaly jen to nejnutnější. Vyhublé Kateřině šaty ale nesedly přímo na tělo, a tak při každém menším pohybu jí z pod šatů vykouklo nahé ňadro.

    Průšová byla v odvážných šatech velmi sexy.
    Autor: Jan Tůma

Články odjinud

Dnešní horoskopy