V pondělí oběhla Česko zpráva, že Martin Kocián, bývalá hvězda a zpěvák skupiny Lunetic, srazil svou přítelkyni autem a z místa nehody ujel. Tento incident byl poslední tečkou za jejich bouřlivým vztahem.

Jeho přítelkyně uvedla, že se po celé tři roky snažila zpěváka dostat z drogové závislosti a takhle se jí odvděčil. Po jedné z mnoha hádek ji srazil otevřenými dveřmi svého rozjetého auta a poté, co ležela na zemi, se ani neotočil a odjel pryč. Dívka na svého bývalého partnera podala trestní oznámení.

Perníkový Martin, jak ho někteří přezdívají pro jeho lásku k pervitinu, to však vidí trošku jinak. Jeho přítelkyně v osudný večer v Braníku byla prý značně pod parou, popíjelo se, a protože se jí zpěvák málo věnoval, udělala mu scénu. Poté, co se na Kociána jeho bývalka nalepila jako klíště se jí chtěl zpěvák zbavit. Sednul do auta, jenže ona se pověsila na dveře a když se zpěvák rozjel, ona spadla. „Nebyla s ní řeč, držela se dveří a pak spadla,“ tvrdí Kocián. Takže si vlastně zlomeninu nohy a podlitiny způsobila sama.

Jak to vlastně bylo, tak to ukáže až čas. Jedno je však jasné. O Kociána se zajímá policie z důvodu, že neposkytnul zraněné pomoc a navíc, zřejmě i on sám nebyl v tu chvíli střízlivý.