„Byla jsem doma na pohovce a najednou jsem ucítila velkou bolest v kříži a kyčli. Snažila jsem se to vydržet do druhého dne, ale nešlo to, tak jsem si zavolala sanitku,“ popsala herečka Blesku dramatické chvíle. „Ve střešovické nemocnici jsem šla hned pod skalpel a neskutečně se mi ulevilo,“ pochvaluje si Šulcová, kterou lékaři včera pustili domů.

Samá katastrofa

„Snad to bylo dotřetice všeho zlého a budou mě čekat jen hezké věci,“ doufá herečka. Naráží tím na své špatné rozhodnutí půjčit 100 tisíc korun kamarádovi, který se od té chvíle neozval. Další nepříjemností se stal vytopený sklep. „Přišla jsem tam a najednou byl plný vody. Nezbylo mi, než vzít kýbl a hadr, ale bylo to nic proti záplavám na Moravě,“ prozradila herečka, kterou prý nic jen tak neskolí.

Holky nepláčou

Hvězda komedie století S tebou mě baví svět se už těší na září, kdy se vrátí do divadla. „Jsem vlastně ráda, že se to stalo o divadelních prázdninách a neohrozila jsem žádné představení,“ dodává Šulcová, kterou čeká zájezdové představení Velký holky nepláčou. Jak výstižné!

Fotogalerie
9 fotografií