Rozhodli jsme se televizním moderátorům podívat na zoubek. Co jsou jejich přednosti a v čem naopak zatím, nebo dokonce pořád plavou? Než se na ně podívá svým odborným okem hlasová lektorka, můžete se vyjádřit vy! Tady je první čtyřka zprávařů na „holení“:

Video
Video se připravuje ...

Hvězdy zpráv na Primě: Vyzkoušeli jsme je z jazykolamů! Jan Jedlička, David Vaníček

Česká televize

Daniela Písařovicová

Daniela moderuje v České televizi dlouho, na cenách TýTý dokonce získala cenu pro objev roku. Je hezká, na druhou stranu, nezdá se vám i trochu unylá?

Nova

Lucie Borhyová

Nyní je na mateřské, ale do Televizních novin se s ní stále počítá, je jejich asi nejvýraznější tváří. A není to jen pro její vnady, vypracovala se. Nebo vás už za ta léta začal její široký úsměv trochu štvát?

Emma Smetana

Souběžně hraje v muzikálu v pražském Karlíně a moderuje zprávy na Nově. Domluví se pěti jazyky. Působí na vás chytře i na obrazovce, nebo máte pocit, že moderátorský post dostala kvůli hezké tvářičce?

Prima

Terezie Kašparovská

Než přišla v roce 2000 na Primu, působila jako moderátorka a redaktorka regionálního studia ve Zlíně. Teď, v hlavní zpravodajské relaci působí na jedny jako příjemná společnice, druzí ji titulují slovem „vyžilá“. A jak to máte vy?

Gabriela Kratochvílová

Čerstvá posila zpráv loni vyhrála Českou Miss. Zprávy čte kultivovaně, ale je u nich nalíčená jako na divokou módní přehlídku. Má charisma, ale nepřirozeně artikuluje.

Nebo máte jiný názor? Projevte ho v diskusi!

A zítra se podíváme na zoubek Marcele Augustové, Romanovi Šebrlemu, Anetě Savarové a Kristině Kloubkové