Zpěvák leží v ostravské nemocnici už 23 dní a jeho věrní fanoušci se za něj denně modlí, aby se jeho zdravotní stav každým dnem lepšil. Posílají mu vzkazy, podporují ho, myslí na něj a těší se, až se se svým idolem opět setkají. „Sbaleno a vyrážím do Ostravy. To bude Mišánek koukat, co mu všechno vezu. Díky každému, kdo si našel čas a poslal Michalovi kus ze sebe. Tohle bude léčit samo,“ poděkovala na svém facebookovém profilu manažerka Hrůzy Martina Tůmová.

Ta za ním jezdí každou volnou chvíli, kterou má. Snaží se být oporou nejen samotnému zpěvákovi, ale také jeho manželce Lindě, která je v Ostravě od té doby, co byl Hrůza do nemocnice převezen. Michal ležel čtrnáct dní v umělém spánku a po probuzení začal lehce komunikovat a hýbat končetinami. Pravidelně k němu dochází logopedka, která k léčbě používá kytaru, na kterou mu hraje jeho písničky.

Michal Hrůza se v noci na 17. července přimotal do rvačky ve Stodolní ulici v Ostravě, kdy chtěl podle svědků zabránit rvačce dvou mladíků a sám přitom schytal ránu do hlavy. Hrůza posléze upadl do bezvědomí a s poraněním mozku byl převezen do nejbližší ostravské nemocnice. Mladíkům za zpěvákovo napadení hrozí až 12 let vězení.  

Fotogalerie
6 fotografií