Hrůzovi fanoušci okamžitě zareagovali na výzvu zpěvákovy manažerky. „Řekli jsme si společně s Kapelou Hrůzy, že když vidíme tu spoustu vaší podpory, ať píšete na kapelový profil, na Michalův profil nebo na kapelový email, že zatím není možnost, aby si ji Michal přečetl osobně. A tak nás napadlo, že kdybyste mu chtěli poslat třeba pohled či dopis, nebo společnou fotku se vzkazem, který bychom k němu doručili, určitě by mu to udělalo velkou radost,“ napsala na sociální síť Martina Tůmová.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Hrůza po rvačce bojuje o život! Těžké poškození mozku! Markéta Reinischová

A výzva se okamžitě setkala s ohlasem. „Když jsme akci vyhlásili, do pátku přišly za dva dny desítky dopisů. A teď je víkend, takže očekáváme, že velké množství přijde teprve až po víkendu,“ řekla včera Blesku zpěvákova manažerka, která ví, že mu to může hodně pomoci. „Při probouzení je důležitá také pomoc blízkých osob, které na nemocného mluví, dotýkají se jej a podobně,“ řekl Blesku primář MUDr. Jiří Neumann, přednosta neurologického oddělení nemocnice Chomutov.

Video
Video se připravuje ...

Hrůza bojuje o život, kolegové zatím na sebe plivou špínu! Markéta Reinischová, Jaroslav Bouda

Michalovi ale nejvíc ze všeho pomáhá manželka Linda. „Je pravda, že za ním chodí jeho žena každý den několikrát a pouští mu hudbu,“ prozradila Tůmová. Pomoc při zotavování z vážného úrazu hlavy může ale také zpěvákova dcera Mariana. Ta společně s ostatními dětmi namalovala obrázky pro jeho polední album Den. A právě tyto kresby, by mohly Michalovi zlepšit stav, protože vyvolávají jen samé pozitivní emoce. „Z týhle desky máme všichni velkou radost. Je to už čtvrtá sólová deska a já si nemůžu vzpomenout, jestli jsem vůbec někdy ve svý kariéře udělal desku s větší lehkostí,“ okomentoval v květnu desku sám Michal.

Fotogalerie
8 fotografií