Ač se to zdá neuvěřitelné, kvůli vlastnímu exmanželovi neměla Darina Nová co do úst a zachránit jí musel syn Josef (29). „Máma bohužel byla tak hodná, že chtěla pomoct tátovi splnit si sen a šla si půjčit do banky 200.000,- korun, aby si mohl pořídit krásné auto,“ prozradil Blesku Rychtářův starší syn Josef.

Jenže to ještě netušila, že se její manžel po více jak 20 letech spokojeného manželství poblázní do populární zpěvačkyIvety Bartošové (†48) a opustí svou rodinu. „Táta odešel a auto si vzal s sebou, mámina půjčka ho přestala zajímat. Jenže pak přišly zdravotní problémy a přestala chodit do práce a brala nemocenskou kolem 6.000 korun a do toho musela platit 2.300 korun bance a další platby,“ prozradil šokující informace Josef Rychtář junior.

Aby toho nebylo málo, tak vůz, který byl sice na Rychtáře napsán, ale neplatil ho, po cestě z vystoupení Ivety Bartošové v Zaječí totálně zdemoloval, a dokonce u toho zranil i svého kamaráda a zvukaře Standu, který má následky do dnešního dne. Soud ohledně viny, či neviny za dopravní nehodu stále nebyl ukončen. Auto ale Darina musí platit stále.