Ivana (38) manželovi oslavu rozdělila do dvou dnů. Na farmu Čapí hnízdo v Olbramovicích na Benešovsku, která je v majetku ministra financí Andreje Babiše (59), v pátek pozvala desítky přátel a kamarádů. A v sobotu, když už všichni odjeli, pak Karlovy starší dcery. Ty mladší – Charlottka (8) a Nellinka (6) už na farmě byly od pátku.

Dominika byla sama

Z Finska, kde žije se svým přítelem – hudebníkem Timem, přiletěla nejstarší dcera Dominika (42). Druhá nejstarší dcera Lucie (26) přišla tátovi pogratulovat i s manželem Honzou a s vnuky Vojtou (4) a Jeníkem (3). Gott jenom zářil. V noci z pátku na sobotu popíjel s kamarády až do kuropění, v sobotu odpoledne přijela Dominika s Lucií a následovala ta pravá rodinná jubilejní večeře.

Matky svých dcer ovšem Karel raději nechal doma! A je to logické. Je si nevzal a nebylo by vhodné matku Dominiky Antonii Zacpalovou (76) a matku Lucie Ivetu Kolářovou (47) konfrontovat s manželkou Ivanou.

Nejlepší narozeniny

„Do poslední chvíle jsem všem říkal, že žádné narozeniny neslavím. A když, tak pouze v kruhu rodinném. Ivanka mě strašně překvapila. Nejdříve jsem se jí to snažil vymlouvat, ale když ona to měla tak skvěle připravené, že jsem do toho šel. A teď jsem rád,“ řekl Blesku Gott. „Tohle opravdu byly ty nejlepší narozeniny, které jsem kdy zažil,“ dodal potěšený oslavenec Karel.

Ten se spolu s rodinou přesunul večer zpět do Prahy, kde dnes bude od rána přijímat další gratulace.

Proč Čapí hnízdo: Chytrý tah Ivany

Vymysleli to, jak nejlépe mohli! Žádný hotel, žádná restaurace, žádné zakouřené prostředí, žádné okázalosti, které vždy ke Karlovým zvláště jubilejním narozeninám patřili. Naopak, tentokrát to byl čerstvý vzduch, zelená tráva, rybník, koně, golfové hřiště a hotel alá venkovská stodola. Tohle se Ivaně Gottové, která byla hlavním mozkem celé akce, povedlo.

Co čeká Gotta dnes?

Zpěvákovi dnes budou gratulovat snad všechna média v Česku. Speciální vysílání chystají Česká televize, Nova i Prima. Stejně tak rádia – např. Frekvence 1 nebo Impuls. Mezi tím bude zpěvák doma na Bertramce přijímat další gratulanty, mezi které se chce zařadit i deník Blesk.

Exkluzivní fotografie z Gottovy narozeninové oslavy již v PONDĚLÍ v tištěném Blesku. Takhle jste Zlatého slavíka ještě neviděli!