Do konce vydrželi jen známí festivaloví matadoři. Mezi nimi třeba Eva Jansen, která přiletěla z Ameriky a celý festival prochodila v podivných krátkých, lascivně střižených šatečkách, které měla už před deseti lety přenechat mladším ročníkům.

Mezi držáky byl také člen skupiny Lucie Michal Dvořák s manželkou, DJ Luccou. Samozřejmě do poslední minuty vydržela Jana Doleželová, která ve svém lovu na dalšího milionáře, pokud možno nevyznávajícího mnohoženství, nepolevuje. Ukázala se na každém večírku, na kolonádě, zkrátka všude, kde by mohl nějaký ten milionář být. A úplně vždycky byla sama.

Na závěrečném ceremoniálu se ukázalo konečně více filmových tváří, nežli modelek, missek a rádoby moderátorek. Ukázala se Olga Sommerová, která převzala cenu diváků za svůj dokumentární snímek o Martě Kubišové a postarala se tak o zastoupení Česka mezi oceněnými. Hlavní hvězdou závěru festivalu byla Laura Dern. Oscarová herečka, kterou diváci znají zejména díky roli ve filmu Jurský park. Hlavní cenu získal film Kukuřičný ostrov, který se točil až v daleké Gruzii.

Ceremoniál byl i drobnou přehlídkou modelů a rób. Mezi přítomnými zazářila moderátorka Daniela Písařovicová, která oblékla půvabnou róbu korálové barvy, nebo éterická herečka Klára Issová, která se přiznala, že šaty a šperky na festival vybírala v řetězci H&M. Ukázala tím, že méně je někdy více a svými módními kreacemi strčila do kapsy řadu hvězdiček, které za své róby vysolily desítky tisíc korun.

ONLINE PŘENOS ZE ZAKONČENÍ FESTIVALU MINUTU PO MINUTĚ NAJDETE ZDE>>>