„Ti mi dali! Moc mě pozvání potěšilo, ale nevím, jestli mám přijet dnes, nebo zítra… Všechno komplikuje fakt, že v sobotu odlétám po roce konečně zase na Rhodos,“ řekla v pátek odpoledne Blesku Bohdalová s tím, že dělá možné i nemožné, aby na oslavu dorazila.

A nakonec se to podařilo. Fotograf Blesku Jiřinu zachytil, jak Mistrovi osobně gratuluje na pódiu. Večer, kterým přítomné provázel moderátor Aleš Háma, si opravdu užila.

To, co Ivanka Gottová nazývala malou soukromou oslavou, byla nakonec megalomanská párty plná hvězd. Dorazila například Hana Zagorová, Petr Kolář, Karel Šíp, Ondřej Brzobohatý se svou láskou Táňou Kuchařovou, dále třeba moderátor Jan Kraus s Ivanou Chýlkovou, Pavel Zedníček, Jaroslav Uhlíř nebo režisér Jiří Adamec.

„Žádné dárky mi přátelé vozit nemusí. Stačí, když mi třeba zazpívají nebo něco pěkného zahrají,“ řekl Blesku před oslavou Gott. A to mu podle našich informací gratulanti skutečně splnili. Zazpívala mu třeba Monika Absolovaná nebo Štefan Margita, se kterým si Mistr střihl dokonce duet.

Narozeninové oslavy Karla Gotta nekončí, sledujte Blesk.cz dozvíte se víc.