Deska s názvem Iveta naposledy vyšla díky Jarkovi Šimkovi, který v minulosti s Bartošovou spolupracoval. To ale rozpálilo doběla Rychtáře, který už si asi zřejmě představil tantiémy putující do cizí kapsy, a Šimka osočil z toho, že na Ivetinu tvorbu nemá práva.

Cédéčko kromě Ivetiných největších hitů obsahuje také Ivetinu poslední a nikdy nevydanou píseň Chci s Tebou vzlétnout, která jako by byla vyznání její největší životní lásce, zpěváku Petru Sepéšimu. Je to pro všechny i poslední památka na Ivetu tak, jak si ji všichni pamatovali z jejího nejúspěšnějšího období.

Nejvíc píseň dojala Ivetinu maminku. „Vím o tom, že to cédéčko Iveta Naposledy vyšlo. Ta písnička je krásná, brečela jsem při ní,“ napsala Super.cz esemeskou Svatava Bartošová. Ona i její syn a Ivetin bratr Lumír dali Šimkovi své požehnání, že desku vydal.

„Víte, po tom všem, co tady média za vydatného přispění pana Rychtáře udělala, se našel konečně někdo, kdo završil Ivetčinu tvorbu a rozloučil se s ní za nás za všechny, co jsme ji měli rádi, tak, jak si zasloužila,“ nechal se slyšet Lumír.

Podpořil tak i otce Ivetina syna Artura Ladislava Štaidla, který se Šimka taky zastal. „Máte mou podporu jako slušný člověk, který Ivetě nezištně pomáhal v době, kdy ji všichni zneužívali ve svůj prospěch,“ napsal mu Štaidl.

Video
Video se připravuje ...

Poslední tajemství Ivety Bartošové: Nikdy nepřestala milovat expartnera! REDAKCE BLESK.CZ