Když Iveta vstoupila na pódium, málokdo věřil, že je to loňská zmatená a »obtloustlá« Bartošová.

Štíhlá, nalíčená a v psychické pohodě zpívala Iveta necelou hodinu. Dokonce dávala přídavky i přes nepříjemnou chřipku, která ji nyní sužuje. „Omluvte mě na moment, mám rýmu, musím se vysmrkat,“ smála se Iveta. „I přes nachlazení jsem si koncert užila, publikum mě nabíjí,“ přiznala později zpěvačka doprovázená manželem Josefem Rychtářem (55), který neustále hlídal, aby nevítaní návštěvníci Zdeněk Macura (39) a hrabě Domenico Martucci (37) nedali důvod k nepříjemnostem.

„Minulý rok mě zde pan Macura bezdůvodně napadl, udělám vše, aby nebyl vpuštěn do klubu,“ řekl Blesku Rychtář. Macura později na nátlak Hraběte vpuštěn byl, ale celý večer se i přes obavy ochranky odehrál bez incidentu. „Týrané ženě stačí vědět, že tu jsem, nemusím s ní mluvit, ví, že se na mě může kdykoliv obrátit,“ objasnil důvody své přítomnosti ochránce týraných žen.

Peklo loňského Zaječí

Po lécích a alkoholu odulá Bartošová předvedla děsivé představení, které zakončila ostrá bitka jejího tehdy partnera Rychtáře a fanatického obdivovatele Macury. Do zpěvaččina vozu při zpáteční cestě na D1 navíc nabouralo auto. Nikomu se nic nestalo.

Video
Video se připravuje ...

Macuru pustili na koncert Bartošové Video Blesk