Život Braňa Mojseje nebyl bez mráčku před jeho manželstvím s Norou, ani v jeho průběhu, ani po rozvodu s ní. Celé Slovensko znalo jeho excesy a i kvůli nim se s ním Nora rozvedla. Alkoholu totiž nejvíc propadl právě, když žil se slovenskou milionářkou. A co ho k tomu vedlo?

To prozradil ve své autobiografii Vystřízlivění. „Nemohl jsem si zvyknout na to, že nevidím syna tak často jako předtím. Tak často, jak bych chtěl. Měl jsem nové manželství a najednou to nešlo,“ píše ve své knize Braňo. Důvod byl jasný. Nora k Braňovu synovi chovala nenávist a svému manželovi zakázala se se s ním stýkat.

A tak hledal útěchu v alkoholu. „Svoje dny jsem dělil na střízlivé a namočené v lihu,“ svěřuje se dál. A z jakého důvodu zrovna alkohol? „Potřeboval jsem od sebe odehnat myšlenky, že jsem opustil syna, nevěnuji se mu a svůj žal jsem utápěl v alkoholu. Lihový démon mě úplně ovládl,“ dodal.

Po rozvodu s Norou, který proběhl již v listopadu 2012, se se svým synem začal stýkat a podporuje ho v jeho kariéře coby kytaristy.