Jednou nahoře, podruhé dole. Profesní i soukromý život Ivety Bartošové je jako na houpačce. Loni na tom byl psychicky tak bídně, že skončila na pár týdnů v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Měla nastoupit na ambulantní protialkoholní léčbu, k tomu ale nedošlo.

Místo toho se vdala za svého přítele Josefa Rychtáře a pustila se znovu do práce zpěvačky. Se svým vystoupením objela pár malých měst po celé republice a další štace měla naplánované na dlouho dopředu. Jenže koncerty se jeden po druhém pomalu ruší.

Omlouváme se, koncert 11. 4. v Prostějově se ze zdravotních důvodů nekoná, je odložen na neurčito,“ oznámil fanouškům správce Ivetina Facebooku. Její fanoušci se kvůli tomu bouří a nevěří, že je to kvůli zdravotním problémům. "Už zas ? A jakto že, když byla v únoru kratší dobu po zubním zákroku, tak měla dvě vystoupení?" píší na sociální síti. Moc dobře si pamatují na její předloňské fiasko, kdy slíbila velkolepý koncert v Lucerně den před Štědrým dnem a na poslední chvíli ho bez vysvětlení zrušila.

To ale zdaleka není první a obáváme se, že ani poslední koncert, který Bartošová ruší. „Koncert byl z důvodů pořadatele přeložen,“ píše se na Ivetiných oficiálních webových stránkách o dvou dalších koncertech, které se měly konat koncem března. Další naplánované vystoupení má Iveta už 18. dubna a není vůbec jisté, zda skutečně vystoupí.

Je na tom Iveta po lednové operaci zubů opravdu tak bídně, že jí zdravotní stav nedovoluje vystoupit, nebo se opět blíží další pohroma v jejím životě a schovává se před svými fanoušky? Každopádně to vypadá, že na hvězdný comeback slavné zpěvačky si budeme muset ještě nějakou dobu zase počkat...