V době své největší slávy, kdy ještě žila se svým dnes již exmanželem Braněm, byla Nora blondýnkou s plnými tvary. Svému psovi dávala svačit lososa marinovaného ve whisky a žila si na vysoké noze, dokonce natočila ve svém domě reality show, ve kterém lidé soutěžili o luxusní dovolenou, kterou manželé zaplatili.

Nora Mojsejová v době, kdy byla úspěšnou podnikatelkou
Autor: anc / Blesk

Zvrat v idylickém manželství přišel v roce 2012, kdy se s Braňo Mojsejem dala rozvést, ještě tehdy byla Slovenka při těle, starosti se na ní ale začaly promítat. Útěchu se snažila najít u své staré lásky Kamila, ale rok 2013 si pro ni nachystal další nemilé překvapení.

V následujícím roce ji totiž začala vyšetřovat policie kvůli daňovým únikům a v září 2013 si pro ni přijeli a vzali do vazby. Od té doby prošla neuvěřitelnou proměnou! V důsledku vězeňské stravy Nora shodila kila a na svém prvním stání byla k nepoznání! Blondýna si totiž dokonce obarvila vlasy a stala se z ní černovláska!

Mojsejové byla v září zatčena a ve vězení drasticky zhubla a změnila barvu vlasů
Autor: Nový Čas

Vzhledem k tomu, že ji soud poslal vždy zpět za mříže, její hubnutí i nadále pokračovalo a Slovenka nevypadala nejlépe. V březnu tohoto roku se ale vzchopila, vypadalo to totiž, že konečně uspěje, a tak se na svoje soudní stání vyfikla a oblékla kabát od Armaniho za několik desítek tisíc korun. Ale ani to, ani její povýšený výraz jí zpět na svobodu nepomohl.

Mojsejová u bratislavského soudu vypadala v březnu suveréně. Oblékla si i kabát od Armaniho!
Autor: Marián Peiger/Čas.sk

Při zatím úplně posledním stání 3. dubna 2014 se Mojsejová opět dostavila jen v džínách a mikině, její povýšený pohled a úsměv alá „já jsem ta nejlepší“ však nechyběl. A jak to dopadlo? Nebezpečí toho, že bude svědkům vyhrožovat i nadále trvá, a tak se Nora opět vrátila nazpět do vazby.

I přesto Noře zůstal sebevědomý výraz.
Autor: Nový Čas