Řádění ve sněhu, jízda novými lanovkami a nakonec párty ve výšinách. A přitom se od sebe nehnuli ani na krok. Mareš se nemohl nabažit Faltýnové a ona jeho.

Moderátor, který si na hory vyrazil v obuvi Christian Louboutin v hodnotě 25 tisíc korun, má na Tatry romantické vzpomínky. „Na Chopok si pamatuju z dětství, byli jsme tu s rodiči v létě a vytáhli mě na mou nejdelší túru v životě,“ směje se Leoš.

Ze svahu si páreček vyrazil na drink do nejvýše položeného baru na Slovensku a vypadalo to, že všechny vady na kráse jejich vztahu, které se objevily po loňském záletu Faltýnové, jsou ty tam.

„Žádná krize nebyla, ale nezlobte se, víc se ke svému soukromí nechci vyjadřovat,“ uvedl moderátor a odebral se věnovat partnerce do stylového horského pokojíčku.

Petra Faltýnová si na snovou dovolenou nezapomněla vzít ani své oblíbené  vysoké tmavě fialové semišové kozačky, které sahají do půli stehen. Petra si potrpí na luxus, a tak když za pro někoho nevzhledné boty utratila desetitíce, bere si je na sebe alespoň při každé trochu vhodné příležitosti.

Video
Video se připravuje ...

Mareš a Faltýnová zase spolu: Svedla je Partyšová! Petr Soukup, Markéta Reinischová