Leoš Mareš, Jitka Asterová, zpěvák Aleš Brichta, Sára Saudková nebo modelka Andrea Vránová zavzpomínali na svůj první sex. Zkušenosti jsou rozdílné, stejně jako věk, ve kterém o svoji nevinnost přišli. Mareš přiznal, že jeho poprvé se stalo v roce 1993 a nebylo to v pohodlí domova, ale v Německu. „Bylo to fajn, i když to bylo velmi rychlé,“ přiznal v roce 2004 Leoš. „Pak už jsem tu ženu nikdy neviděl.“

Dlouho naopak čekala Jitka Asterová, která má paradoxně v oblasti sexu poradnu v rádiu. „Měla jsem spolužačku, která o panenství přišla už ve třinácti. Z toho, že oproti ní jsem ještě nic nezažila, jsem měla mindrák, ale přišlo to až v 18 letech,“ prozradila Jitka. Sexexpertka zároveň přiznala, jaké to bylo. „Vlastně se to odehrálo nadvakrát a bolelo to.“ I ona před deseti lety přiznala, že dotyčného pak již nikdy neviděla.

Divoké to měl zpěvák Aleš Brichta. „Málem se to stalo už v mých čtrnácti, ale dokonáno bylo až o dva roky později,“ řekl Blesku v roce 2004 Brichta. „Seznámili jsme se na chmelové brigádě. Pro ni to ale poprvé nebylo. Pak jsme spolu chvíli chodili, ale žádná velká láska to nebyla,“ dodal zpěvák. 

Špatné vzpomínky na své poprvé nemají ani Sára Saudková a modelka Andrea Vránová. Obě si počkaly, dokud nebyly "připravené". Podle Sářiných slov to bylo nezapomenutelné. „Vídáme se a dodnes jsme přátelé,“ přiznala před deseti lety Saudková. Vránová o svůj věneček přišla s dlouholetým přítelem v šestnácti letech a pro oba to bylo poprvé. „Bylo to hezké, i když rychlé a bolelo to,“ popsala smíšené pocity Andrea.  

Jediný, kdo si ze známých osobností na své poprvé nevzpomněl, byl sexuolog Radim Uzel. "Je to tak dávno, že osobně si to nepamatuji," přiznal Uzel. Moc mu ale nevěříme. A jaké bylo vaše poprvé?