Leoš Mareš si v dnešní ranní show Evropy 2 pustil pusu na špacír na účet dvou slavných českých zpěvaček. Na internetu vyšťoural informaci, že nyní v Rusku frčí hit skupinky zpěvaček, kterým je sedmdesát let. Jejich image je tradiční, své šediny halí do šátků a ústa mají plné zlatých zubů.

To už je snad trestný, ne?“ žertoval Marešův kolega Patrik Hezucký a Mareš pokračoval dál: „To je jako kdyby se Helena Vondráčková domluvila s kámoškama,“ utahoval si Mareš trapně ze zpěvačky.

Moderátor později pustil ukázku z ruské písně od sedmdesátiletých babušek, při čemž Hezucký přiznal, že tento žánr není jeho šálek čaje. Za to se také omluvil, ale jeho nenasytný kolega Leoš si ze stařenek obecně nepřesával dělat srandu.

Na okamžik se sice snažil napravit reputaci tím, že pochválil Marii Rottrovou (72), jak skvěle ve svém věku vypadá, ale pak se vrátil k posměškům. „Můžeme si dát teď český bábušky,“ řekl Mareš a Hezucký ho doplnil: "Tak jestli máme nějaký český babky, tak to tam dej." A do éteru pustili píseň Je naprosto nezbytné od Hany Zagorové, čímž nasadili svým urážkám korunu.

Jak se asi Leoš bude jednou tvářit, až si z jeho "předpotopních frků", třesoucích se rukou a chůze o holi budou za pár let dělat legraci jeho mladší kolegové?

Video
Video se připravuje ...

Leoš Mareš vs. "báby" na Evropě 2 Evropa 2, Blesk.cz

Fotogalerie
7 fotografií