Nostalgická párty s německou zpěvačkou Sandrou se díky českým celebritám proměnila v karneval. Hudební génius Michal David (53) si na dobu osmdesátých let, kdy byla Sandra na vrcholu své kariéry, dobře pamatuje, protože je prakticky nikdy neopustil, a tak vytáhl jeden ze sta svých šílených obleků. Do oka mu tentokrát padlo sako z kůže krokodýla, ve kterém se snažil pobláznil hlavu nejedné mladé dívce.

Modelka Jitka Válková (22), která už nyní vystupuje jako zpěvačka, splácala páté přes deváté. Ještě stále neopustila od snahy vypadat jako rockerka. Prstíky zastrčila do kožených rukavic, zápěstí si ověsila desítkami náramků a na hlavu si narazila klobouk s velkou mašlí. K tygrovanému triku odhalující podprsenku si vzala skládanou sukni a vše završila síťovanými vzorovanými punčochami. Zkrátka hotové peklo na zemi. Jestli byl Jitky účel vystrašit své okolí, povedlo se na jedničku.

Herečka Mahulena Bočanová (46) se právě vrátila z hor, kde trávila zimní dovolenou s dcerou Márinkou, a tak ze skříně na rychlo popadla, co jí přišlo pod ruku a hodila to na sebe. V tom spěchu nejspíš nevěděla co s vlasy, tak je jednoduše stáhla do drdolu a obvázala mašlí od Ferdy Mravence. Jediný, kdo byl z jejího retro outfitu nadšený, byl „krokodýl“ Michal David.