Matěj Ruppert skončil na celkovém čtvrtém místě - bramborové medaile přitom nelitoval. Chválil si především nové zkušenosti. "Chtěl bych poděkovat tvůrcům, že mě oslovili. Moderátorům, Alici a také divákům. Netušil jsem, že se dostanu tak daleko. Moc jsem si to užil," říkal Ruppert spokojeně navzdory vyřazení a pochvalu sklidil i od své tanečnice Alice Stodůlkové. Ta se během soutěže ukázala jako opravdová profesionálka. Natáčení zvládla navzdory úmrtí v rodině - zemřel jí totiž tatínek.

Ruppertovo loučení: Na parketě málem tekla krev...

Ruppert a Stodůlková se během svého posledního večeru proměnili v Romea a Julii a předvedli poměrně zdařilý waltz. A pak také rumbu, při které však málem tekla krev. Při generálce totiž dostal Ruppert od své taneční partnerky hlavou do nosu. "Okamžitě mi vytryskly slzy, ale červená naštěstí netekla. Alice je neuvěřitelně energická a při jedné otočce nějak neodhadla prostor a najednou jsem měl její hlavu v obličeji," popisoval horké chvilky Ruppert pro Aha!

... v hospodě pak teklo víno proudem

Diváci poslali Rupperta z kola ven navzdory tomu, že u poroty měl ještě horší hodnocení mistr světa v hodu diskem Imrich Bugár. Právě Bugár, ale i Ondřej Brzobohatý s Taťánou Kuchařovou a jejím tanečníkem Janem Onderem, se vyrazili rozloučit s Ruppertem po přenosu na noční pitku do jedné pražské restaurace. A víno teklo proudem!

Poslední muž v soutěži Bugár, který včera zaujal svým "medvědím tancem", si z Brzobohatým padl kolem ramen. StarDance není jen show před kamerami a štědré honoráře pro účinkující, ale i získávání nových zkušeností a kamarádů. Kromě soutěžících pak dorazil třeba i Roman Holý, šéf kapely Monkey Business, ve které Ruppert zpívá. A večírek se protáhl až do pozdních nočních hodin. StarDance se přitom kvapem blíží do svého finále a ve hře jsou již pouze tři soutěžící. Příští týden dojde ještě na jedno vyřazení a pak už přijde na řadu velké finále - 21. prosince.

Video
Video se připravuje ...

Video z noční pitky účastníků StarDance po vyřazení Matěje Rupperta Blesk - Ladislav Křivan

Více zajímavých fotek a informací k noční pitce soutěžících ze StarDance najdete již v pondělním Blesku! Kdo se nejvíc opil? A vyrazili milenci Brzobohatý a Kuchařová domů společně?