Trio finalistů: Dvě dámy a jeden mistr!

O trojici, která skončí na stupních vítězů, je po včerejšku rozhodnuto. Nepříliš oblíbenou bramborovou medaily si odnesl vyřazený zpěvák Matěj Ruppert. Na jeho úkor dál postoupili Imrich Bugár, Táňa Kuchařová i Anna Polívková. Pojďme se ale podívat na jejich zázemí mimo soutěž.

Diskař Imrich Bugár (58)

Bývalý československý atlet je miláček diváků. Profesionální tanec mu dává pěkně zabrat, soutěží ho provází zdravotní potíže. V životě si ale splnil nejedno přání. Po dlouholetém snažení se mu narodila dcera - Olina (18) a deset let poté si koupil kousek od lesa v Libuši krásný domeček se zahrádkou. Podle realitního makléře má tato nemovitost hodnotu 6 500 000 Kč!

Modelka Taťána Kuchařová (25)

Miss World 2006 Taťána Kuchařová je zvyklá na patřičný luxus. Vlastní byt ve vyhledávané pražské čtvrti Vinohrady. Jeden metr čtvereční tady vyjde i na 65 000 Kč. Modelka teď ale patrně více času stráví u svého milého a a zároveň bývalého konkurenta v soutěži - Ondřeje Brzobohatého (30).

Herečka Anna Polívková (34)

Herečka Anna Polívková zřejmě zdědila štěstí v podnikání s nemovitostmi po svém tatínkovi Bolkovi Polívkovi (64). Zatímco Bolkova farma kvůli dluhům zamířila do dražby a příliš zájmu o ni není, Anna podle dostupných informací raději ani žádnou nemovitost nevlastní.

Ruppert a Brzobohatý vypadli před branami finále

Ze soutěže se v posledních dvou kolech pakovali hudebníci Matěj Ruppert a Ondřej Brzobohatý. Litovat však nemusí. Něco si přivydělali a především, měli se kam vrátit.

Zpěvák Matěj Ruppert (35)

Rošták Matěj Ruppert si také žije patřičně na úrovni! Za byt na pražském Smíchově, kde je i hlášený, dá měsíčně podle makléře přibližně 22 tisíc korun včetně poplatků. Jeho největší chloubou je ale chata s rozlehlými pozemky v Kašperských horách. Taková chata by se dala prodal za milion a čtvrt!

Zpěvák Ondřej Brzobohatý (35)

Ondřej Brzobohatý je všude doma! Zatímco trvalý pobyt má na Národní třídě v Praze, herec sám se chlubí, že si pořídil byt s obří terasou na Smíchově. Často je také k vidění ve vile své maminky Hany Gregorové v Říčanech u Prahy. Relaxovat a odpočinout si od každodenního shonu jezdí Ondřej na chatu v Dlouhé Vsi v Novém Městečku. Podle makléře má jeho tajné místečko hodnotu 300 000 Kč.