Českým showbyznysem otřásá skandál obřích rozměrů. Felix Slováček měl podle záznamů televize Markíza označit jednoho ze svých kolegů za kok*ta. Podle spekulací by se mělo jednat o českého slavíka Karla Gotta. Komentátor Smotánky, který u celého incidentu byl, tuto informaci potvrdit nechce. "Kdybychom odtajnili jméno, o kom Felix mluvil, rozvrátili bychom nejenom dlouholeté přátelství, ale možná i celý československý šoubyznys, tak možná příště,“ řekl komentátor ze Smotánky.

Karel Gott se proto rozhodl zahrát si na poručíka Colomba a vypátrat pravdu sám. To se mu ale příliš nedaří, protože Felix s ním nekomunikuje. „Do této chvíle mi Felix nezavolal,“ řekl včera deníku Aha! Gott. Tomu se ale Slováček brání. „Já mu volám pořád. Je buď vypnutý, nebo mi to nebere,“ reagoval na nařčení Slováček. Gott ale trvá na svém.

Není kok*t jako kok*t

Slováček se celou situaci snaží zlehčit. „Až se mu dovolám, řeknu mu, že kok*t jsem já a on že je božský… A taky mu povím, že bych ho kvůli takový kok*tině opravdu nerad ztratil, protože přátelství s ním si velice vážím,“ svěřil se Felix. Navíc předvedl i svůj smysl pro humor, když ukázal jednoho kok*ta, kterého již doma má. Jde o hrnec s nápisem MINI COCOTTE. „Kok*t nemusí být to, co si každý myslí. Pro mne je to tčeba tenhle zapékací hrnec, který jsem si přivezl z Francie,“ dodal.

Spor dvou českých muzikálových star může ohrozit 50 let trvající přátelství, které Slováčka s Gottem pojí. Český slavík si totiž přeje znát pravdu, kterou mu ale Slováček prozradit nechce. Je to takové pověstné čekání na kok*ta…