Slováček je dlouholetý kamarád se Sisou Sklovskou a jejím manželem, a tak když se tito tři jednou potkali na mejdanu, Felix se kolem třetí hodiny ranní neudržel a pod parou se obul do svého slavnějšího kolegy. Jejich pikantní rozhovor zaznamenaly kamery slovenského společenského pořadu Smotánka televize Markíza. Server Extra.cz naznačuje, že manžel Sklovské chtěl přes Slováčka domluvit její spolupráci právě s nejpopulárnějším českým zpěvákem.

Když si to vybavím, tak to nemůžu slíbit. Protože on je nevyzpytatelný kok*t poslední dobou,“ nechal se unést Slováček, kterého natočila slovenská televize Markíza.

Extra.cz spelukuje o tom, že Slováčkovi leží v žaludku jeho dlouhodobý kamarád Karel Gott, na kterého před Sklovskou nemilosrdně plival nechutné urážky. Tuto informaci však nechce nikdo potvrdit.

Pořad Smotánka ví, o kom Slováček mluvil, ale prozradit to nechce. "Kdybychom odtajnili jméno, o kom Felix mluvil, rozvrátili bychom nejenom dlouholeté přátelství, ale možná i celý československý šoubyznys, tak možná příště,“ říká komentátor ze Smotánky.

Slováček: Nic si nepamatuju

Slováčel Blesku nicméně přiznal, že tato slova skutečně pronesl. „Ano, to jsem řekl. Ale určitě ne na adresu Karla Gotta. Na čí adresu jsem to řekl, to si nepamatuju,“ řekl Blesk.cz Felix Slováček.

Sisa Sklovská telefon redaktorce Blesk.cz nejdříve zvedla. Okamžitě však zavěsila a ihned poté si mobil pro jistotu vypla úplně.

Karel Gott, který je nyní na turné v Německu, kvůli němuž si nemohl jít ani pro 38. Slavíka, byl překvapen. Nicméně za svého velkého kamaráda Slováčka se postavil. „Já tomu nevěřím, že by Felix tohle o mně řekl,“ řekl Blesk.cz Karel Gott.

Ale že Felix už s Karlem není jedna ruka svědčí i fakt, že božského Káju v květnu nepozval ani na slavnostní raut ke svým velkolepým 70. narozeninám.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Felix Slováček obul do slavného kolegy! A sledujte při tom výraz Sisy Sklovské TV Markíza