Ilona Csáková se na chvíli stáhla ze světa showbyznysu, jelikož se naplno věnuje svým dvěma synům Danielovi (4) a Dominikovi (1). V mateřství se však nefláká a ze všech sil se snaží shodit nadbytečná kila, která nabrala v těhotenství.

A jde jí to skvěle. Ilona hubne a vypadá čím dál líp. „Od porodu mám dole dvacet kilo. Ale je to dřina. Ze začátku bojujete proti hormonům a pak nastává ta makačka. Dietní režim a cvičení,“ prozradila Blesk.cz Csáková svůj recept na hubnutí.

Zpěvačka předvedla svou štíhlou postavu v novém kosmetickém salónu, jehož majitelem je známý transvestita Pity. Právě on dokonale imituje Csákovou. Iloně se také nezapomněl pochlubit svým make-upem, který docílí toho, že za 4 hodiny vypadá jako slavná zpěvačka.

Csáková také prozradila, že kvůli své dietě musela komplet změnit kulinářské návyky. „Už jsem se naučila vařit doma dva druhy jídla. Pro mě a pro mou rodinu“ svěřila se Ilona. „Držím dietu, která je založená hlavně na bílkovinách, takže musím ze svého jídelníčku vysadit veškeré cukry. A dá se to psychicky vydržet,“ pochlubila se svou pevnou vůlí.  

Vypadá to, že Csáková bude brzy zase jako proutek. O to víc, když se nyní naplno vrací do pracovního procesu, kdy ji čeká spoustu koncertů a různých vystoupení.

Fotogalerie
13 fotografií